Galleri København
Galleri L'Atelier
Katte galleriet
Silhuetter
Charlotenborg
Hvad er kunst
Sidste nyt
Erotisk kunst
International kunst
Galleri København 2
Galleri København 3

Galleri København

Utraditionel kunst - a must see - besøg galleriet.

Oliemalerier

Helt afgørende i denne skuen tilbage er den billedkunst oprindelse, som begrebet har, hvor det håndværksmæssige mere end noget andet er i fokus. Et fokus som siden udviklede sig til tanken om de skønne kunster, for dermed med den historiske malerier online helt at forvandle sig bort fra både håndværket og skønheden men derimod til en diskussion om hvorvidt, man overhovedet kunne kalde avantgardebevægelsernes værker for kunst. En transition, som opsummerende er udtrykt gennem det faktum, at man nu ikke længere stillede spørgsmålet ”Gallerier i København?”, men i stedet ”Hvad er kunst?”.

Online galleri

Knap hundrede år efter denne transition er det blevet muligt – særligt med adskillige nye kapitler tilføjet i kunsthistorien – at give en definition, som hverken er ekskluderende eller uklar. Formålet med at give en definition af kunst er ikke – i hvert fald ikke her – at indskrænke de kunstneriske muligheder hos nogen, men derimod blot at klargøre hvad man har at gøre med, når man taler om kunst.
En velformuleret definition vil altid fungere som et nyttigt værktøj for alle dele af kunst institutionen – kunstneren, publikummet, kritikeren, museumsdirektøren, osv. Motivationen for definitionen er således helt og aldeles praktisk og søger ikke at være hverken provokerende eller uhensigtsmæssig – tværtimod kunst malerier.

Portrætter

Begrebet billedkunst eller malerkunst kan bruges både om akryl malerier kunstformene, aktiviteten (arbejdsprocessen) og det enkelte kunstværk (galleri billedet eller skulpturen). Billedkunst kaldes ofte bare "kunst atelier" og kan (fejlagtig) bruges kun til at betegne flade billeder. Begrebet kan malerier også bruges til at skille kunstfag fra håndværksfag som design og kunsthåndværk.

Gallerier i København

I ønsket om at klargøre begrebet ligger der naturligvis en erkendelse af, at der allerede eksisterer et kunstbegreb, som man nødvendigvis må tage udgangspunkt i.
Borgmester Frank Jensen
Borgmester Frank Jensen
Selvportræt
Galleri København -Selvportræt
Galleri København trefalka
Galleri København - Trefalka

Galleri København - Strandblv. 7C - 2100 København.
E-mail: info@galleri-københavn.dk eller info@kunstmaler.dk